Valioliigaan palannut Burnley korkkasi pistetilinsä tasapelillä Nottinghamia vastaan

0
Burnleyn maalin teki Zeki Amdouni. LEHTIKUVA/AFP
Burnleyn maalin teki Zeki Amdouni. LEHTIKUVA/AFP

Englannin Valioliigassa Callum Hudson-Odoin häikäisevä potku takasi Nottingham Forestille tasapelin maanantain myöhäisillassa Burnleytä vastaan. Tasatulos 1–1 riitti nostamaan Nottinghamin sarjataulukon kahdeksannelle sijalle.

Burnleyn maalin teki Zeki Amdouni.

Tasapelistä herui piste myös Valioliigaan palanneelle Burnleylle, jonka saldo oli aiemmin nollilla. Joukkue ehti maanantain ottelussa toivoa voittoa ja kolmea pistettä, kun Lyle Foster osui verkkoon 13 minuuttia ennen toisen puoliajan päättymistä. Maali kuitenkin hylättiin käsivirheen vuoksi.

Hylsystä turhautunut Foster kimpaantui yliajalla Ryan Yatesille, minkä vuoksi Foster sai punaisen kortin.

Burnleyn saaman pisteen myötä ainoa nollan pisteen joukkue Valioliigassa on nyt Luton.

Subscribe
Huomio
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments