Veeti Vaaran vauhti parani kauden mittaan

0
Veeti Vaara (vas.) odottaa innolla ensi kauden alkua.

Salon Urheiluautoilijoiden Veeti Vaara onnistui nostamaan vauhtiaan päättyneen rata-autoilukauden kestäessä. Hän vaihtoi täksi vuodeksi V1600-luokasta Legends-luokkaan.

Yhteispisteissä Vaara päätyi kuudenneksi Semi-Pro-luokassa. Päätösviikonloppuna ensimmäisestä kisasta tuli Ahvenistolla oman luokan kolmas ja toisesta kisasta kakkossija.

Nopean yksittäisen kierroksen myötä lähtöruutu viimeiseen kilpailuun oli kolmas. Vaara myöhästyi kuitenkin lähdöstä, kun sateen uhan kasvaessa piti laittaa lisää ilmanpainetta renkaisiin, eikä auto käynnistynyt totutusti.

Tältä näyttävät Legends-luokan menopelit.

Sade tuli kovana, minkä myötä maaliin ajettiin turva-auton perässä.

– Viimeinen kisa oli pilalla jo ennen lähtöä, joten pettymyksen tunne on vahva. Viimeiset kisat ovat osoittaneet, että kyyti riittää kärkikamppailuun hyvinkin, totesivat Veeti Vaara ja hänen isänsä Ville-Pekka Vaara tiedotteessa.

– Pettymystä lieventää se, ettei menetetty sarjasijoituksia. Ja kun vauhti on hyvällä tasolla, on mahtavaa alkaa valmistautua tulevaan kauteen, he jatkoivat.

Veeti Vaara keskittyy kesän ratakisoihin, mutta huippunopeudeltaan jopa kahtasataa kilometriä tunnissa kulkeva Legends-luokan menopeli toimii tarvittaessa jääradoillakin.

Subscribe
Huomio
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments