Vilppaalle tuplavoitto Tukholmassa – Wilma ja Alisa jättivät ruotsalaiset taakseen!

0
Wilma Murto oli täysin ylivoimainen Tukholmassa. (Kuva: Lehtikuva/Emmi Korhonen)

Salon Vilpas otti harvinaisen tuplavoiton yleisurheilun Suomi–Ruotsi-maaottelun avauspäivänä Tukholmassa.

Naisten seiväshypyssä Wilma Murto oli täysin omaa luokkaansa ja voitti koleassa kelissä hypätyn kilpailun tuloksella 465. Tuore MM-pronssimitalisti Murto yritti vielä kolmesti uudesta maaotteluennätyksestä 474, mutta se jäi tällä kertaa ylittämättä. Suomen kaksoisvoiton varmisti Elina Lampela tuloksella 441.

Ennen aikuisten ottelua Tukholmassa kilpailivat tytöt ja pojat. Tyttöjen maaottelussa Vilppaan Alisa Emaldynova voitti 1 500 metrin estejuoksun ajalla 5.02,39. Voittomarginaali oli yli kolme sekuntia. Suomen toinen edustaja Sofia Rinne jäi viimeiseksi eli neljänneksi.

Suomi johtaa tyttöjen maaottelua avauspäivän jälkeen pistein 60–57. Emaldynova juoksee sunnuntaina 1 500 metriä (ilman esteitä).

Subscribe
Huomio
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments