Vilppaan syksyn ensimmäinen harjoituspeli päättyi tappioon Nokialla – päävalmentaja Savolainen näki kuitenkin vauhtia ja yritystä kentällä

0
Vilppaan yhdysvaltalaisnelikko pääsi ensimmäistä kertaa tositoimiin Nokialla tiistaina. Kuva: SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo

Korisliiga-kauteen valmistautuva Vilpas pelasi tiistaina syksyn ensimmäisen harjoitusottelunsa. Peli vieraissa BC Nokiaa vastaan päättyi salolaisten tappioon 97–101.

Ottelu pelattiin niin sanotusti suljetuin ovin.

– Tuloksella ei ollut niin väliä, kun vasta viikko yhteisharjoituksia on takana. Täytyy olla iloinen, vauhtia ja yritystä ei puuttunut. Jokainen pelaaja oli hyvin mukana. Pirteä kauden avaus. Puolustuksessa on tietenkin parannettavaa niin kuin numeroista näkyy, Vilppaan päävalmentaja Jussi Savolainen summasi.

Georgian liigan viime kauden parhaaksi pelaajaksi arvostettu Djimon Henson osoitti heti korintekovoimaansa nakuttamalla 26 pistettä. Siinä sivussa hän on otti myös seitsemän levypalloa. Pelintekijäksi hankittu Tavon King säesti Hensonia 20 pisteellään.

– Jokaisella jenkillä on vielä tekemistä, mutta hieno puoli on se, että he kyselevät paljon ja ovat kiinnostuneita siitä, missä asioissa he voivat parantaa, Savolainen sanoi.

Vilpas kohtaa seuraavaksi perjantaina Korihait Uudessakaupungissa.

Subscribe
Huomio
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments