Wilpas luisuu kohti Nelosta – yli puolet kauden maaleista tehnyt hyökkääjä siirtyi lohkon toiseen joukkueeseen

0
Wilpas pelaa loppukauden ilman Gino Bergiä. (kuva: Kunnallislehti/Jan Sundman)

Kyyti jalkapallon miesten Kolmosessa on Salon Wilppaalle lämpimästä syyssäästä huolimatta kylmää. Aki Ajalinin 88. minuutilla tekemä kavennusmaali ei ollut ottelun tulokselle ei erityisen merkittävä. Musan Salama vei 7–1 (4–0)-kotivoiton.

Wilpas oli matkassa kolmentoista pelaajan kokoonpanolla. Vaihdossa olivat vain varamaalivahti Kristian Viitanen ja päävalmentaja Rauli Suominen.

Wilpas on yhdeksän pisteen päässä viimeisen säilyjän paikasta, kun pelaamatta on enää neljä kierrosta. Lisäksi joukkue pelaa loppukauden ilman lohkon maalipörssiä johtavaa Gino Bergiä. Yli puolet Wilppaan kauden maaleista tehnyt ruotsalaishyökkääjä siirtyi samassa lohkossa pelaavaan Peimari Unitediin.

Subscribe
Huomio
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments