Wilppaan jalkapallon satavuotisjuhlakausi on päättymässä putoamiseen Neloseen

0
Keltamustan Wilppaan kausi on päättymässä putoamiseen sarjaporrasta alaspäin. Kuva elokuun 100-vuotispelistä ÅIFK:ta vastaan. Kuva: SSS-arkisto/Kirsi-Maarit Venetpalo

Salon Wilppaan jalkapallon 100-vuotisjuhlakausi on päättymässä pettymykseen. Wilppaan putoaminen Kolmosesta Neloseen käytännössä varmistui lauantaina, kun keltamustat hävisivät kotonaan Maskulle 2–3.

Vaikka TPK hävisi myös oman ottelunsa, on joukkueiden ero edelleen yhdeksän pistettä kolme kierrosta ennen kauden päättymistä. Wilppaan maaliero on miinuksella 36 osumaa, TPK:n 18. Näin täksi kaudeksi Kolmoseen nousseen Wilppaan säilyminen pelaamalla vaatisi suuremman luokan ihmettä.

Wilppaan Drilon Musaj ja Aki Ajalin osuivat tunnin pelin kohdalla seitsemän minuutin sisään. Minuutti Ajalinin maalin jälkeen Masku kuitenkin teki voittomaaliksi jääneen 3–2-osuman. Tämän jälkeen Wilppaan huoltaja Toni Nurmi sai punaisen kortin ja lensi suihkuun.

Vain kaksi peliä voittaneen Wilppaan kausi jatkuu ensi lauantaina Naantalissa VG-62:ta vastaan. Tämän jälkeen edessä ovat vielä KaaPo-vierasmatsi ja syksyn päättävä kotiottelu Peimari Unitedia vastaan.

Subscribe
Huomio
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments