Äänekkäästi otteluihin osallistuvan SalPan päävalmentajan neljästä viime kauden varoituksesta kaksi tuli SalPaa vastaan

0
KäPa löysi seuraajan Jordi Alujalle. (kuva: SSS/Marko Mattila)

SalPan ympärillä syksyn puheenaiheeksi nousi päävalmentaja Tero Suonperän sopimuksen purkaminen noin puolitoista viikkoa ennen kauden päättymistä. Suonperä kertoi hänen saaneen potkuille kolme perustetta, joista yksi oli valmennustavan sopimattomuus seuran arvoihin.

– Jos Suomessa valmentaja elää tunteella, on temperamenttinen ja äärimmäisen voitonhaluinen ja sanoo sen vielä suomeksi, niin häntä pidetään automaattisesti sekopäänä, Suonperä totesi marraskuun alussa Salon Seudun Sanomille.

SalPan uusi espanjalainen päävalmentaja Jordi Aluja on lähtöisin hyvin erilaisesta (jalkapallo)kulttuurista.

– En halua kommentoida edeltäjääni liittyviä asioita. Yleisellä tasolla jalkapallo on intohimoasia, jossa pitääkin näyttää tunteitaan, Aluja sanoo.

Ottelujen aikana äänekkäästi ja aktiivisesti kentän laidalla työskentelevälle Alujalle nostettiin Ykkösen otteluissa neljästi keltainen kortti. Mielenkiintoinen vaikkakin sinänsä lähes mitätön yksityiskohta on se, että varoituksista kaksi tuli SalPaa vastaan.

– Annan välillä kuulua, jos olen eri mieltä jostain erotuomarin tuomiosta. En kuitenkaan tee sitä koskaan loukatakseni tuomareita, sillä me kaikki teemme joskus virheitä. Varmaan siksi minua ei ole ajettu ulos, vaikka keltaisia kortteja annettiinkin.

SalPan uusi päävalmentaja on sekä innoissaan että jännittynyt – ”Onneksi on tuo cup!”

Subscribe
Huomio
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments