Huuhkajat ei saanut avauspuoliajalla maalia aikaan San Marinon kotikentällä

0
Tomas Galvez Huuhkajien harjoituksissa viime viikolla. Lehtikuva / Heikki Saukkomaa
Tomas Galvez Huuhkajien harjoituksissa viime viikolla. Lehtikuva / Heikki Saukkomaa

San Marinon ja Suomen välinen jalkapallon miesten EM-karsintaottelu on avauspuoliajan jälkeen maalittomassa tilanteessa.

Huuhkajat piti avauspuoliajalla vastustajaansa selvästi enemmän palloa, mutta sillä oli vaikeuksia päästä kunnon tekopaikoille tiiviisti puolustavaa kotijoukkuetta vastaan. Avausjakson paras maalipaikka tuli Huuhkajien debytantille Tomas Galvezille, jonka laukauksen kotijoukkueen maalivahti Aldo Junior Simoncini torjui.

Ottelu päättää Huuhkajien urakan H-karsintalohkossa. Joukkue on jo menettänyt mahdollisuutensa lunastaa EM-lopputurnauspaikka sijoittumalla lohkossaan kahden parhaan joukkoon. Huuhkajilla on mahdollisuus EM-paikkaan maaliskuussa pelattavissa jatkokarsinnoissa.

San Marino on hävinnyt kaikki ottelunsa kuluvissa karsinnoissa.