Odotukset Lauri Vuorisen maailmancupin menestystä kohtaan ovat kasvussa

0
Lauri Vuorisen alkukauden vauhti on ollut lupaavaa sekä Rukalla että kuvan kilpailussa Muoniossa. (kuva: Lehtikuva/Vesa Moilanen)

Perniöläislähtöinen Lauri Vuorinen on aloittanut uuden maastohiihtokauden erinomaisesti. Oloksella saavutetun kansainvälisen sprintin kolmannen sijan jatkoksi nähtiin Rukan Suomen cupissa suoranaista dominointia.

Vuorinen oli perinteisen sprintissä jopa ylivoimainen. Hänen lisäkseen lajin kotimaisiin kärkinimiin viime vuosina lukeutunut Joni Mäki jäi finaalissa lähes kolmen sekunnin päähän ja muut vielä kauemmas.

– Karsinta oli vaikea. Pito oli myös vähän hankala tänään, oli varmasti alusta asti oikea (tälli), mutta määrä oli alkuun liian vähäinen. Mitä enemmän pitoa laittoi, sen parempi fiilis oli. Finaaliin tuli päivän paras veto, Vuorinen totesi Hiihtoliiton äänitallenteessa.

Subscribe
Huomio
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments