Omat pojat ja tytöt maailmalla: Tappiot aiheuttivat Roosa Koskelolle keskenään hyvin erilaisia tunteita – ”Hävisimme ihan huonouttamme”

0
Roosa Koskelo (vas.) ja muu Stuttgartin joukkue pääsi kokeilemaan kykyjään Mestarien liigan huippujoukkuetta vastaan. (kuva: CEV)

Roosa Koskelon edustamalla Stuttgartilla oli kahdesta tappiosta huolimatta kaksijakoinen lentopalloviikko.

Mestarien liigan 1–3-kotitappio Coneglianolle oli jopa odotettua parempi tulos – kuuluuhan italialaisvastustaja vuodesta toiseen maailman parhaisiin seurajoukkueisiin. Sen sijaan Bundesliigapelissä vastaan tullut Dresden ei ole samaa kategoriaa, joten 1–3-numerot olivat pettymys.

– Olisi ollut mahdollisuus jopa voittaa Congeliano, kun meillä oli hyvä päivä ja heillä ei ihan paras. Dresden-peli harmittaa vielä enemmän eurotappio. Hävisimme ihan huonouttamme, hirveä määrä virheitä, Koskelo kertoi Lentopalloliiton tiedotteessa.

Aaro Nikula jatkaa Arcadia Galatin kanssa viiden ottelun jälkeen puhtaalla voittosaldolla Romanian liigaa. Viikonloppuna irtosi 3–0-voitto Craiovasta kahden ensimmäisen erän päätyttyä lukemiin 25–23. Nikulan juniorivuosien joukkuekaveri Niklas Breilin eteni Giesenin liberona Saksan cupin välieriin tyrmäämällä Freiburgin 3–0 (25–17, 25–13, 25–12).

LP Viestiä tällä vuosikymmenellä edustaneista Saana Lindgren keräsi tehot 13/+8 ja Jessica Kosonen 8/+7. Terville voitti Ranskan nuorten maajoukkueesta koostuvan France Avenirin helposti 3–0.

Lena Lymareva-Flink oli harvinaislaatuisesti hakkurina Mielecin kohdattua Puolan liigassa LKS Lodzin. Mestarien liigaakin pelaava Lodz voitti suoraan kolmessa erässä Lymarevan tehtyä kaksi pistettä. Mielec oli vaihtanut päävalmentajan ennen ottelua.

Helmi Tulonen palasi koripallon naisten EM-karsintojen jälkeen seurajoukkueeseensa Sanga Milanoon. Se taipui Italian liigan kotiottelussaan Dinamo Sassarille 69–79. Noin 28 minuuttia pelannut Tulonen ylsi ”tupla-tuplaan” heitettyään melko hyvällä tarkkuudella 13 pistettä ja kerättyään kymmenen levypalloa.

Sofia Pelanderin peliminuutit olivat Tulosen luokkaa Ruotsin liigan ottelussa Marbo Basket–Norrköping Dolphins. Sentteri Pelander teki 11 pistettä ja kuusi levypalloa Norrköping haettua selvän 79–46-vierasvoiton.

Salon Seudun Sanomat seuraa säännöllisesti paikallisten pelaajien otteita eurokentillä.

Subscribe
Huomio
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments