Popeda-kitaristi Costello Hautamäki bändeineen keikalle Saloon – ”Jatkan hamaan tappiin Popeda-henkisenä rokkarina”, Costello linjasi IS:lle kesällä

0
Costello Hautamäki toimi Popedassa kitaristina vuodesta 1982. Kuva Turusta DBTL:stä heinäkuun lopulta. Kuva: TS-arkisto/Milla Kangasjärvi

Popeda-yhtyeen kitaristina tunnetuksi tullut Costello Hautamäki saapuu Saloon Teatteri Provinssiin tulevana perjantaina. Costello Hautamäki ja Rock´n Roll Boys soittavat Popedan hittibiisejä, jotka suurilta osin ovat Costellon käsialaa.

Lisäksi konsertissa kuullaan Costellon tekemiä muita suomirock-klassikoita. Bändissä Costellon pojista Jimi soittaa rumpuja, Alex bassoa.

Vuonna 1977 perustetun Popedan taival päättyi nykymuodossaan syksyllä, kun yhtyeen solisti ja keulakuva Pate Mustajärvi siirtyi soolouralle. Syyskuussa 60 vuotta täyttänyt Costello on vaikuttanut Popedassa vuodesta 1982.

– Kun mietin, että mistä elämässäni nautin, innostun ja tulen onnelliseksi, niin vastaus on yksinkertainen: Popedan musiikista. Jatkan hamaan tappiin Popeda-henkisenä rokkarina. Tulen viihdyttämään mummoja kitaransoitolla vielä vanhainkodissakin, Costello Hautamäki linjasi Ilta-Sanomille kesäkuussa.

Costello Hautamäki & Rock´n Roll Boys Salossa Teatteri Provinssissa perjantaina 17.11. kello 19.