Vilppaan takamiehen kuninkaallinen kaukoheittoilta sisälsi myös kolme torjuttua kakkosta

0
Tavon King (edessä) ja DeAndre Dishman ovat parantaneet alkuvuodesta, mutta riittääkö se? (kuva: SSS-arkisto)

Tavon Kingin iltapuhde Lapualla oli tuttu juttu koko Korisliigan runkosarjan ensimmäisen puoliskon osalta. Vilppaan takamiehen tekemiset sisälsivät jälleen paljon sellaista, mitä joukkuetta rakennettaessa ei lähtökohtaisesti ajateltu.

Seitsemän onnistumista kymmenestä kolmen pisteen heitosta on jo sinänsä harvinaista. Mutta kun suurin osa heitoista lähti 180-senttiseltä pelaajalta hyökkäysajan loppusekunneilla omasta kuljetuksesta viivan taakse astuen, hipoi osumaprosentti täydellistä.

Samaan otteluun mahtui kolme torjuttua kahden pisteen yritystä (onnistumiset 1/5) sekä yksi syöttö ja yksi menetys.

Sentteri DeAndre Dishmanin kohdalla ei ollut ensimmäinen kerta, kun hän aloitti ottelun kentällä mutta toisen puoliajan vaihdossa. Toisen puoliajan herääminen oli sinällään taas ansiokas.

Jamison Overtonin iltaan mahtui korkeintaan keskinkertaisesta heittopelistä huolimatta enemmän hyvää kuin huonoa. Kolme heitontorjuntaa ovat jo itsessään tämänhetkisessä Vilppaassa isoja asioita, samoin kuin muutamat vapauttavat syötöt kolmen pisteen kaaren takana vapaana odottaneelle kanssapelaajalle.