Salolainen Anna-Leena Yli-Jama Varsinais-Suomen kokoomuksen puheenjohtajaksi

0
Anna-Leena Yli-Jama valittiin kokoomuksen puheenjohtajaksi Varsinais-Suomessa

Varsinais-Suomen kokoomuksen piirikokous valitsi uudeksi puheenjohtajakseen kaudelle 2024 salolaisen Anna-Leena Yli-Jaman.

Puheenjohtajaksi valittu Yli-Jama istuu Salossa toista kautta kaupunginhallituksessa ja kolmatta valtuustossa. Varsinais-Suomen hyvinvointialueella hän toimii varavaltuutettuna ja henkilöstöjaostossa. Piirihallituksessa hän on istunut jo neljä vuotta, joista viimeisimmän piirijärjestön 1. varapuheenjohtajana. Ammatiltaan Yli-Jama on maatalousyrittäjä.

– Varsinais-Suomen kokoomus on maakunnan vaikuttavin poliittinen piirijärjestö. Varsinaissuomalaisena kokoomuslaisena ja kuntapoliitikkona lähden siitä, että meidän tulee tehdä päätöksiä ja edistää asioita ajatuksella ” Varsinais-Suomi ensin”. Meidän tulee entistä aktiivisemmin edistää tavoitteitamme ja ennen kaikkea näkyä, kuulua ja tavoittaa, Yli-Jama kertoo tiedotteessa.

Yli-Jama näkee tulevan vuoden yhdeksi tärkeimmäksi tehtäväksi presidentin- ja eurovaalien lisäksi piirijärjestön kääntämisen alue- ja kuntavaaliasentoon.

– Luottamusta politiikassa haetaan vaaleista vaaleihin. Lähdemme tavoittelemaan tulevissa alue- ja kuntavaaleissa maakunnan suurimman puolueen asemaa.

Piirin varapuheenjohtajiksi valittiin Janne Aso Raisiosta ja Sauli Seittenranta Turusta.

Piirihallituksen jäseniksi valittiin Anu Aaltonen Salosta, Jaana Kiviluote Turusta, Eeva Korimäki Marttilasta, Teija Leino Maskusta, Veli-Pekka Nurmi Turusta, Joonas Rantala Pöytyältä, Meeri Tengström Kustavista ja Juha Wiskari Somerolta.