Declan Ricen lisäajan pusku räjäytti pankin – Arsenalille makea ryöstöretki Lutonissa

0
Arsenalin Declan Ricen 4–3-osuma syntyi, kun lisäaikaa oli pelattu seitsemän minuuttia. LEHTIKUVA/AFP
Arsenalin Declan Ricen 4–3-osuma syntyi, kun lisäaikaa oli pelattu seitsemän minuuttia. LEHTIKUVA/AFP

Jalkapallon Englannin Valioliigan kärkijoukkue Arsenal näytti jo joutuvan tyytymään tasapeliin tiistai-illan vieraspelissä Lutonissa. Toisin kuitenkin kävi, sillä West Hamista viime kesänä siirtynyt Declan Rice puski 4–3-voittomaalin Arsenalille.

Ricen osuma syntyi, kun lisäaikaa oli pelattu seitsemän minuuttia. BBC:n mukaan keskikenttäpelaajan osuman alusti Martin Odegaard.

– Olipa ottelu. Oli kunnia tehdä voittomaali, Rice tiivisti tunnelmansa BBC:n mukaan ottelun päätyttyä.

Peräti seitsemän maalin ottelussa Arsenal johti ottelua tauolle mentäessä 2–1, mutta sarjanousija Luton tuli toisen puoliajan alun nopealla osumalla 2–2-tasatilanteeseen. Ross Barkley vei ”Hatuntekijät” vielä 3–2-johtoon 57. minuutilla. Pian Barkleyn johtomaalin jälkeen ”Tykkimiesten” Kai Havertz tasoitti kuitenkin tilanteeksi 3–3.