Ostin perunoita ja reklamoin

0
Tekstaripalstan keskusteluun voi osallistua lähettämällä viestin numeroon 040 7711777.

Outoa. Ostin pussin perunoita isosta liikkeestä kuten sinä, lähestulkoon jokainen oli vihertävä. Laitoin palautteen kuvien kera ja sain korvauksen. Ei kaikki jätä nurisematta

Lääkärien työaikaa menee paljon lausuntojen ja sairauslomalappujen tekoon. Jossain on vika jos vuodesta toiseen on niin paljon poissaoloja, ettei työnantaja enää anna olla poissa omalla ilmoituksella. Katse peiliin

Persut leikkaa kaikesta, omasta kannatuksestakin. Kirkonhiiri

Mikä lienee kaupungin virkamiehelle esitetyn kysymyksen vastausaika, kuukausi, vai vielä pidempi? Vai tarkoittaako vastaamatta jättäminen tietämättömyyttä, vai hiljaista hyväksyntää? Älä vaan minulta kysy

Jouluvaloja laitetaan ilman turvavaljaita Salossa ja Perniössä. Joulun henki suojelee? Tonttu

Rakennusalaan tällä hetkellä suhteutettuna hoitoala on hyvin vetovoimainen. Jopa 38 päivää palkallista lomaa, 60 päivää täydellä palkalla sairauslomalla, ei pelkoa lomautuksista saati irtisanomisesta. Ei huolta huomisesta

Sodat tuovat inhimillistä kärsimystä. Hiilineutraalius tuntuu melkein hifistelyltä, ellei maailma pian rauhoitu. Tintti

Omasta näkymisestä. Ajoin hämärässä tihkusateessa Salon Somerontietä. Edessä oli autojono. Harmaita tai kuraisia. Harkitsin ohitusta kunnes huomasin pelto-aukeaman kohdalla kuuraa vasten siellä joka toisen ajavan ilman takavaloja. Metsän kohdalla sillä kelillä eivät erottuneet. Aika vähän ne valot sähköä kuluttavat. Niiden päälle kytkeminen ei ole kustannuskysymys. Idea on ok Suomen kesässä, vaan ei syksyn ikävissä olosuhteissa. Turvavalot

Mielestäni yksikään vanhus ei kuulu laitokseen. He ovat ansainneet parempaa. Merihelmen tuolit

Monet koirat sairastuvat nykyään syöpiin ilmeisesti kaikenikäisinä. Ruoistako osin johtuvaa? Tutkimukset ja hammashoidot kalliita, jos vakuutuksia ei ole. Koirallinen

Onnittelut Hirvikallion valittajille. Olette onnekkaita, kun alueen liikenteen lisääntyminen on elonne isoimpia ongelmia. Vammaispaikat ovat Salossa täynnä ja palvelukodille olisi kova tarve – apua tarvitaan. Lämmin kiitos ja hyvää joulua

Kyläkouluja kiinni ja lapset tien päälle. Eikö aikuiset opettajat tien päälle kyläkouluihin opettamaan? Lapset kiittävät, henkistä tulevaisuutta ja säästöä tulee. Anna lapsille tasapainoinen tulevaisuus eikä levoton sielu. Pieni on suurta

Miksei käytäntö voi olla sellainen, että jokainen, joka saa Suomessa tuomion, joutuu sen suorittamaan kotimaahansa. Oikeus toteutukoon siellä missä opit on saatu. Ehdoton tai ehdollinen

Tunnin junaa vastustetaan niin paljon, että rakentamisen aloitusta nopeutetaan oli rahaa tai ei. Lopulta kunnat jäävät maksajiksi. Pidetään kansanäänestys asiasta, kuinka moni lopulta kannattaa. Kuntalaiset päättäkööt

Uskomatonta seurata, miten vasemmisto vieläkin kritisoi rajojen sulkemista. Onko mahdoton myöntää, että PS oli oikeassa vai onko kyseessä vain ideologia? Putinin pussiin