Toni Forsblom Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi

0
Kokoomuksen Toni Forsblom myötäilee aluehallituksen puheenjohtaja Vauranojaa siinä, että jokaista yksittäistä palveluverkkoa koskevaa muutosta on mahdotonta tuoda valtuustoon.. Kuva: TS-arkisto/Marttiina Sairanen

Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi on valittu Toni Forsblom Naantalista.

Forsblom on 46-vuotias, naimisissa oleva kolmen lapsen isä. Hän on toiminut yrittäjänä 24 vuotta Forsport nimisessä yrityksessä.

Varsinais-Suomen Yrittäjien lisäksi Forsblom vaikuttaa useissa eri luottamustehtävissä, kuten Naantalin kaupunginhallituksen puheenjohtajana, hyvinvointialue Varhan hallituksen jäsenenä, Rasekon valtuuston puheenjohtajana sekä Turun seutukuntayhtymän hallituksen jäsenenä.

Puheenjohtajuutta tavoittelivat myös salolainen Stina Siikonen , Koolle Oy:stä ja turkulainen Mikko Rantanen Kaupallistajat Oy:stä. Siikonen ja Rantanen valittiin varapuheenjohtajien tehtävään seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Lisäksi aluejärjestön hallituksen uudeksi jäseneksi valittiin Mikko Jaakkola (Vimeli Oy/Eezy Henkilöstöpalvelut) Salosta.

Hallituksessa jatkavat Salla Axelin (Sallan Paja), Annika Rahtu (Amandis Oy), Ville Manner (Modify Group), Jenni Valtanen (Suomen Laiturikauppa Oy) ja Carita Mäkinen (eAccount Nordic Oy).