Parasta paikallista printtinä ja diginä

Salon Seudun Sanomat – painettu paperilehti ja liitteet

Paikallinen sanomalehti Salon Seudun Sanomat on toimiva media, kun halutaan pysyä ajan tasalla, seurata uutisia tai kun halutaan tietoa ostopaikan valintaan. Lehden asema markkina-alueellaan on vahva. Lisäksi lehdessämme ilmestyy suosittu Mainosnurkka torstaisin ja lauantaisin, Hyvinvointi-sivut kerran kuussa tiistaisin ja Alansa ammattilaiset -palveluhakemisto keskiviikkoisin. Katso hinnat ja lue lisää mediakortistamme tai ota yhteyttä mediamyyntiin täältä.

Alueemme tärkein uutissivusto sss.fi

SSS.fi on Salon Seudun Sanomien verkon uutispalvelu, jolla on viikoittain
noin 250 000 katselukertaa. Tyypillinen sss.fi:n kävijä on työikäinen, ostovoimainen ja varsinaissuomalainen. Sivuston paikalliset uutiset ovatkin tärkein syy vierailla sivustolla.
SSS.fi tarjoaa tehokkaat mainospaikat, joissa tavoitat mobiilin, tabletin ja desktopin käyttäjät.

SSS.fi kulkee kuluttajan mukana pitkin päivää, skaalautuen helposti eri kokoisille päätelaitteille. Voit mainostaa paraati-, panoraamamainoksella tai näyttävillä erikoismainoksilla. Aineisto jpg-, png- tai gif-kuvana. Max 200 kt.

Mainospaikat verkkosivuilla sss.fi

Cross-screen mainosmuodoissa mainos näkyy kaikilla eri laitteilla näytön
koosta riippumatta.
Esim. Paraati on hyvin näyttävä sivuston ylälaidassa ja kiinnittää
tehokkaasti huomion.

Mainospaikat digilehdessä

Paperisen lehden näköisversio on luettavissa desktopilla, tabletilla ja mobiilissa.
Näköislehden sivujen väliin on mahdollista sijoittaa koko sivun välisivumainos,
joka toimii kuva-alueen kokoisena linkkinä.

Katso hinnat ja lue lisää mediakortistamme tai ota yhteyttä mediamyyntiin täältä.

Mediauutiset

Sanomalehdet merkittävin kotimaan politiikan uutislähde ja tärkein tuki äänestyspäätöksissä

Suomalaiset seuraavat kotimaan politiikan uutisia eniten sanomalehdistä. Kärkiasema on säilynyt vuodesta toiseen. Sanomalehdistä haetaan myös eniten tukea eduskuntavaalien äänestyspäätöksiin, selviää Iro Research Oy:n Uutismedian liitolle tekemästä Eduskuntavaalit 2023 -tutkimuksesta. Lähes kolme neljästä (72 %) suomalaisesta kertoo seuraavansa säännöllisesti kotimaan politiikkaan liittyviä...

Kaupan paikka on nyt Mainosnurkka

Mainostajien suosittu ilmoituspaikka Kaupan Paikka tunnetaan tämän vuoden alusta nimellä Mainosnurkka. Mainosnurkka sopii kaikenlaiseen ilmoitteluun. Valittavissa on useampi edullinen moduulikoko ja lisäpalveluna tarjolla on mainoksen valmistaminen. Mainosnurkka julkaistaan torstain ja lauantain lehdissä. Sijoitus lehden sivuilla voi vaihdella. Hyödynnä myös Mainosnurkan...