Paikallinen sanomalehti Salon Seudun Sanomat on toimiva media, kun halutaan pysyä ajan tasalla, seurata uutisia tai kun halutaan tietoa ostopaikan valintaan. Lehden asema markkina-alueellaan on vahva.

Me Salon Seudun Sanomien mediamyynnissä haluamme auttaa sinua ja yritystäsi menestymään. Käytettävissäsi on ammattitaitoinen ja iloinen henkilökunta, joka opastaa mielellään kaikissa ilmoitusasioissa. Perinteisen lehden lisäksi käytettävissäsi ovat myös mainospaikat www.sss.fi verkkosivullamme, digilehdessä tai lehden mobiiliversiossa. Tutustu digituotteisiimme tästä.

Kohdenna mainoksesi teemanumeroissa ja hyödynnä lisäjakelunumerot:

HELMIKUU
tiistai 6.2. Hyvinvointi, teema
tiistai 13.2. Ystävänpäivä , kooste
torstai 15.2. Auto ja liikenne, teema
sunnuntai 18.2. Alojensa ammattilaiset, liite
sunnuntai 25.2. Asuminen, liite
sunnuntai 25.2. Lisäjakelu: Salo

 

MAALISKUU
tiistai 5.3. Hyvinvointi, teema + muoti
keskiviikko 6.3. Verkkokaupat, kooste
torstai 14.3. Seniorit, teema
torstai 14.3. Lisäjakelu: Salo
torstai 21.3. Rakenna ja sisusta, teema
torstai 21.3. Lisäjakelu: Salo, Koski tl, Marttila
sunnuntai 24.3. Asuminen, liite

 

Salon Seudun Sanomat on sinun lehtesi, Salossa salolaisille tehty. Niin myös www.sss.fi Salkkarin verkkosivusto, jota katsellaan yli puoli miljoonaa kertaa kuukaudessa. Hyödynnä molemmat, printti ja digi. Ota yhteyttä myyntiimme ja räätälöidään yhdessä tarpeisiisi sopiva kampanja. Soittamalla saat lisätietoa myös tulevista suurjakeluista ja teemoista.

Maarit Rautiainen 02 770 2212
Pia Peltola 02 770 2215
Mika Salko 02 7702 216
Virve Ruissalo 02 770 2218
Asko Kainulainen 02 770 2217
etunimi.sukunimi@sss.fi

Aineistot ja tiedustelut myös osoitteesta: ilmoitukset@sss.fi

Örninkatu 14 lehtitalo avoinna:

Yritysasiakkaat, sovitusti mediamyyjien kanssa, klo 9-16
Mediakortti, yritysasiakkaat

Yksityisasiakkaat, asiakaspalvelu, klo 9-15
Mediakortti, lukijat ilmoittavat

Tervetuloa!

 

Sanomalehti tarjoaa ilmoituksellesi arvostetun ja luotettavan ympäristön niiden uutisten ja asioiden keskellä, joista lukijamme ovat kiinnostuneita.

 

 

Mediauutiset

Sanomalehdet merkittävin kotimaan politiikan uutislähde ja tärkein tuki äänestyspäätöksissä

Suomalaiset seuraavat kotimaan politiikan uutisia eniten sanomalehdistä. Kärkiasema on säilynyt vuodesta toiseen. Sanomalehdistä haetaan myös eniten tukea eduskuntavaalien äänestyspäätöksiin, selviää Iro Research Oy:n Uutismedian liitolle tekemästä Eduskuntavaalit 2023 -tutkimuksesta. Lähes kolme neljästä (72 %) suomalaisesta kertoo seuraavansa säännöllisesti kotimaan politiikkaan liittyviä...

Kaupan paikka on nyt Mainosnurkka

Mainostajien suosittu ilmoituspaikka Kaupan Paikka tunnetaan tämän vuoden alusta nimellä Mainosnurkka. Mainosnurkka sopii kaikenlaiseen ilmoitteluun. Valittavissa on useampi edullinen moduulikoko ja lisäpalveluna tarjolla on mainoksen valmistaminen. Mainosnurkka julkaistaan torstain ja lauantain lehdissä. Sijoitus lehden sivuilla voi vaihdella. Hyödynnä myös Mainosnurkan...